AKTUELNOSTI

PANTELIĆ: BIĆE JOŠ OKUPLJANJA

NA SLICI: Mihajlo Jurasović sa mladim fudbalerima Timočanina praktično predstavlja stručnu temu @ Miloš Stamenković

Nije krio potpredsednik FS RIS Dragan Pantelić, inače i sam instruktor FSS, zadovoljstvo koje je iskazao u oceni: ko i kada je okupio na radnom sastanku ovako veliki broj trenera ili onih koji će to uskoro biti. Jer, među 80 prisutnih na seminaru za trenere mlađih kategorija u Jugoistočnoj Srbiji, preko 60 ih je bilo sa trenerskom legitimacijom, ostali čekaju najavljeni seminar za C licencu kako bi i formalno potvrdili opredeljenje da se edukuju i napreduju u struci. Nije propustio legendarni golman, da i na zatvaranju seminara poruči.


"Ovakvo vaše interesovanje za teme koje su danas sjajno predstavili instruktori Milos Velebit i Mihajlo Jurasović, obavezuje sve nas u rukovodstvu FSRIS da vam češće nudimo zanimljive programske i stručne sadržaje koji podsećaju, one što znaju, dodatno obrazuju one koji nisu kompletno edukovani, a one koji tu materiju nisu poznavali upućuju u ona znanja koja su za trenersku struku, najvažnija" - kazao je potpredsednik FSRIS Dragan Pantelić na zatvaranju jednodnevnog seminara za, uglavnom mlade stručnjake, a potom sa instruktorima zaduženim za rad u devet okruga i gradskom savezu Niša, održao radni sastanak.


U Domu kulture u Knjaževcu, predavači Miloš Velebit i Mihajlo Jurasović su izložili i uz pomoć elektronskih pomagala, obradili teme: Razvoj mladih igrača (M. Velebit) i Program rada sa mladim kategorijama (M. Jurasović), a potom, uz pomoć fudbalera domaćeg Timočanina na otvorenom terenu i praktično predstavili vrlo zanimljive vežbe, odabrane za uspešan rad sa mladim selekcijama i brže napredovanje, talentovanih dečaka u Jugoistočnoj Srbiji.POGLEDAJ:


Galerija slika