II Кадетска лига

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

II Кадетска лига - 11. коло
ОФК Раднички (Н) - Хајдук Вељко
04-11-2017 00:00
Главни судија:
Помоћни судија 1:
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат:
Шампион Наис - Ђердап
04-11-2017 12:00
Главни судија: Вукадиновић Александар
Помоћни судија 1: Христов Петар
Помоћни судија 2: Антић Никола
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Илић Томислав
Темнић 1924 - Слога Деспотовац
05-11-2017 11:00
Главни судија: Бајкић Ненад
Помоћни судија 1: Јелић Марко
Помоћни судија 2: Кочанац Саша
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Благојевић Славољуб
Трајал - Национал
06-11-2017 11:00
Главни судија: Ђурђевић Немања
Помоћни судија 1: Миленковић Љ Милош
Помоћни судија 2: Дончић Миливоје
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Анђелковић Дејан