II Омладинска лига

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

II Омладинска лига - 14. коло
Жупа - Будућност (П)
18-11-2017 11:00
Главни судија: Миљковић Никола
Помоћни судија 1: Ерчевић Игор
Помоћни судија 2: Пековић Игор
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Милановић Зоран
Реал Ниш - Лидер МГМ
18-11-2017 11:00
Главни судија: Вукадиновић Александар
Помоћни судија 1: Крстић Слободан
Помоћни судија 2: Стојковић Урош
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Марјановић Јован
ОФК Лугомир - Трстеник ППТ
18-11-2017 13:00
Главни судија: Мијајловић Борко
Помоћни судија 1: Јовановић Александар
Помоћни судија 2: Станојевић Момир
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Вулић Саша
ОФК Бор - ОФК Напредак (Ал)
19-11-2017 11:00
Главни судија: Вучковић Немања
Помоћни судија 1: Бучановић Ненад
Помоћни судија 2: Јотовић Немања
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Рамакић Енвер