Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

I лига пионира - 1. коло
Напредак (Кш) - Трајал-Кнез Лазар
15-08-2020 09:00
Главни судија: Костић Андрија
Помоћни судија 1: Вељковић Давид
Помоћни судија 2: Миленковић Љ. Милош
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Копленовић Радослав
Радник (Сц) - Тимок 1919
15-08-2020 11:00
Главни судија: Михајловић Михајло
Помоћни судија 1: Милић Милан
Помоћни судија 2: Митић Милош
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Мирчев Дејан
Дуел Јуниорс - Раднички (П)
15-08-2020 12:00
Главни судија: Алексић Марко
Помоћни судија 1: Ивковић Веселин
Помоћни судија 2: Милић Марко
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Милошевић Бобан
Раднички (Н) - СФС Борац
15-08-2020 14:00
Главни судија: Бошковић Александар
Помоћни судија 1: Спасић Лазар
Помоћни судија 2: Станковић Јован
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Сибиновић Часлав
Реал Ниш - Тимочанин
15-08-2020 16:00
Главни судија: Јовић Братислав
Помоћни судија 1: Грујић Павле
Помоћни судија 2: Гајић Јован
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Соколовић Милан
ГФК Дубочица - ОФК Шампион (Ле)
16-08-2020 10:00
Главни судија: Пешић Стефан
Помоћни судија 1: Петровић Александар
Помоћни судија 2: Јовановић Срђан
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Миленковић Александар
Цар Константин - ГФК Јагодина
16-08-2020 11:00
Главни судија: Станковић Петар
Помоћни судија 1: Вучковић Дарко
Помоћни судија 2: Бошковић Александар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Минић Ана
Лидер МГМ - ОФК Раднички (Н)
16-08-2020 11:00
Главни судија: Николић Александар
Помоћни судија 1: Ђорђевић Марија
Помоћни судија 2: Андрејевић Лазар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Станојевић Драган
Коперникус Жел. - Раднички (Св)
16-08-2020 11:30
Главни судија: Митровић Душан
Помоћни судија 1: Ђорђевић Лазар
Помоћни судија 2: Спасић Владан
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Илић Спасоје