Развојна лига за девојчице

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

Развојна лига за девојчице - 16. коло
Лавице Дубочица - Озрен
14-03-2020 11:00
Главни судија: Ристић Милена
Помоћни судија 1: Јањић Теодора
Помоћни судија 2: Миленковић Јована
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Николић Марко
Левач - Вучице
14-03-2020 11:30
Главни судија: Јовановић Теодора
Помоћни судија 1: Милојевић Ненад
Помоћни судија 2: Глишић Часлав
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Пешић Слободан
Колибри - Мајданпек
14-03-2020 12:00
Главни судија: Станковић Мима
Помоћни судија 1: Вукић Теодора
Помоћни судија 2: Вукадиновић Теодора
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стефановић Саша
Машинац Трејс - Росуља 2014
14-03-2020 13:00
Главни судија: Димитријевић Ема
Помоћни судија 1: Брзаковић Јована
Помоћни судија 2: Стојадиновић Наталија
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Динчић Горан
Јагодина - Морава
15-03-2020 12:00
Главни судија: Буљанчевић Милош
Помоћни судија 1: Буљанчевић Драган
Помоћни судија 2: Стојковић Урош
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Милчић Зоран
Напредак Јуниор 2018 - Јединство 2014
15-03-2020 12:00
Главни судија: Костић Андрија
Помоћни судија 1: Матић Мина
Помоћни судија 2: Јевтић Милица
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Анђелковић Дејан
Топличанин - Прешево
15-03-2020 13:30
Главни судија: Савић Ненад
Помоћни судија 1: Стевић Милашин
Помоћни судија 2: Вукоичић Стефан
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Момировић Марјан