Српска лига „Исток“

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

Српска лига Исток - 1. коло
Моравац Орион - Власина
15-08-2020 17:00
Главни судија: Митровић Немања
Помоћни судија 1: Стојановић Данијела
Помоћни судија 2: Костић Александра
Четврти судија: Грујић Милош
Посматрач: Поповић Милош
Делегат: Глушац Милован
СФК Морава - Рембас
15-08-2020 17:00
Главни судија: Миладиновић Душан
Помоћни судија 1: Стојковић Урош
Помоћни судија 2: Ранђеловић Александар
Четврти судија: Вукадиновић Петар
Посматрач: Симић Драган
Делегат: Илић Томислав
ОФК Топличанин - Радан
15-08-2020 17:00
Главни судија: Пршић Лазар
Помоћни судија 1: Јовановић Лазар
Помоћни судија 2: Миленковић Милан
Четврти судија: Анђелковић Ђорђе
Посматрач:
Делегат: Милојковић Ивица
ОФК Синђелић - Каблови
15-08-2020 17:00
Главни судија: Недељковић Милош
Помоћни судија 1: Милојковић Лазар
Помоћни судија 2: Митић Никола
Четврти судија: Димитријевић Миленко
Посматрач:
Делегат: Гагић Милош
Дунав - Трстеник ППТ
15-08-2020 17:00
Главни судија: Савић Душан
Помоћни судија 1: Стојановић Никола
Помоћни судија 2: Калезић Стефан
Четврти судија: Поповић Огњен
Посматрач:
Делегат: Вукадиновић Саша
Тимок 1919 - Пчиња
15-08-2020 17:00
Главни судија: Вукадиновић Александар
Помоћни судија 1: Миленковић Душан
Помоћни судија 2: Милићевић Срђан
Четврти судија: Чолаковић Ивана
Посматрач: Коцић Игор
Делегат: Михајловић Марко
Цар Константин - Жупа
16-08-2020 11:00
Главни судија: Марек Душан
Помоћни судија 1: Костић Немања
Помоћни судија 2: Радисављевић Илија
Четврти судија: Кликовац Митар
Посматрач:
Делегат: Јанковић Горан
СФС Борац - Младост
16-08-2020 11:00
Главни судија: Ничић Никола
Помоћни судија 1: Пехчевски Антоније
Помоћни судија 2: Митић Милош
Четврти судија: Рајковић Игор
Посматрач: Петковић Александар
Делегат: Гавриловић Милан
Раднички (Св) - Јединство (П)
16-08-2020 11:00
Главни судија: Филиповић Стефан
Помоћни судија 1: Христов Предраг
Помоћни судија 2: Младеновић Игор
Четврти судија: Бојичић Јован
Посматрач:
Делегат: Најдић Дејан
Будућност (П) - Тимочанин
16-08-2020 17:00
Главни судија: Ђокић Стефан
Помоћни судија 1: Ђорђевић Милан
Помоћни судија 2: Ђорђевић Александар
Четврти судија: Ђорђевић Никола
Посматрач: Недељковић Владимир
Делегат: Поповић Небојша