Зона „Југ“

Изаберите коло:
Сезона:
30. коло Резултати 10.06.2018
Датум / Време Домаћин Рез. Гост
10.06.2018 00:00 НЕ ИГРА СЕ Пчиња 3:0 ОФК Ниш
10.06.2018 00:00 НЕ ИГРА СЕ Балкански 3:0 Полет 1980
10.06.2018 00:00 НЕ ИГРА СЕ Лужница 0:3 Пуста Река
10.06.2018 17:30 Будућност (О) 1:0 Власина
10.06.2018 17:30 ОФК Брзи Брод 3:2 Врањска Бања
10.06.2018 17:30 Танаско Рајић 0:0 Јабланица
10.06.2018 17:30 Морава (ВХ) 5:3 Слога (Л)
10.06.2018 17:30 ГФК Дубочица 4:0 Небески Анђели
Табела
Поз. Тим Ут. Пб. Н. Пр. Дг. Пг. Гр. Бод.
1 ГФК Дубочица 30 20 4 6 76 24 52 64
2 Балкански 30 17 3 10 56 42 14 54
3 Пчиња 30 16 4 10 61 41 20 52
4 Пуста Река 30 16 4 10 51 41 10 52
5 Танаско Рајић 30 13 7 10 42 35 7 46
6 ОФК Ниш (-3) 30 14 6 10 52 30 22 45
7 Власина 30 12 9 9 46 41 5 45
8 ОФК Брзи Брод 30 13 5 12 39 49 -10 44
9 Будућност (О) 30 12 7 11 28 30 -2 43
10 Врањска Бања 30 12 6 12 66 55 11 42
11 Слога (Л) 30 11 6 13 49 56 -7 39
12 Морава (ВХ) 30 12 3 15 45 56 -11 39
13 Јабланица 30 10 4 16 38 56 -18 34
14 Небески Анђели (-3) 30 10 4 16 35 55 -20 31
15 Полет 1980 (-4) 30 7 5 18 35 73 -38 22
16 Лужница (-3) 30 5 3 22 37 72 -35 15

Нема података за наредно коло.