Зона „Југ“

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

Зона Југ - 15. коло
Слога (Л) - Морава (ВХ)
25-11-2017 13:00
Главни судија: Вукадиновић Петар
Помоћни судија 1: Спасић Лазар
Помоћни судија 2: Стојиљковић Лазар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Мијалковић Миодраг
Небески Анђели - ГФК Дубочица
25-11-2017 13:00
Главни судија: Бојичић Јован
Помоћни судија 1: Грујић Милош
Помоћни судија 2: Ристић Александар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Јовановић Бојан
Пуста Река - Лужница
25-11-2017 13:00
Главни судија: Денков Лазар
Помоћни судија 1: Перић Андрија
Помоћни судија 2: Аврамовић Марко
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стефановић Саша
Власина - Будућност (О)
26-11-2017 13:00
Главни судија: Маринков Мартин
Помоћни судија 1: Станковић Бранислав
Помоћни судија 2: Вучковић Михајло
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Ранђелов Синиша
Врањска Бања - ОФК Брзи Брод
26-11-2017 13:00
Главни судија: Ђорђевић Милан
Помоћни судија 1: Станковић Стефан
Помоћни судија 2: Филиповић Стефан
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Станковић Мирослав
Јабланица - Танаско Рајић
26-11-2017 13:00
Главни судија: Тасић Милош
Помоћни судија 1: Митровић Душан
Помоћни судија 2: Вучковић Дарко
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Славковић Горан
ОФК Ниш - Пчиња
26-11-2017 13:00
Главни судија: Ђокић Стефан
Помоћни судија 1: Вељковић Јован
Помоћни судија 2: Костић Немања
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стевановић Вукашин
Полет 1980 - Балкански
15-03-2018 13:00
Главни судија: Марек Душан
Помоћни судија 1: Јовић Михајло
Помоћни судија 2: Ивановић Часлав
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Милић Давид