III Футсал лига Исток

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

III Футсал лига Исток - 9. коло
КМФ Зуфо - КМФ Брђанка
02-12-2023 16:30
Главни судија: Станковић Иван
Помоћни судија 1: Марковић Марко
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Станисављевић Владимир
КМФ Јастребац - КМФ Пиргос
02-12-2023 19:00
Главни судија: Вељковић Стефан
Помоћни судија 1: Симић Петар
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Вукадиновић Ивица
КМФ БСК - КМФ Озрен
02-12-2023 19:30
Главни судија: Јовић Братислав
Помоћни судија 1: Ристић Данијел
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Спасић Бобан
КМФ Јагодина - КМФ Радник
04-12-2023 19:00
Главни судија: Лазаревић Стеван
Помоћни судија 1: Станковић Петар
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Игњатовић Дејан
KMF Росуља 2018 - КМФ Пирот
04-12-2023 19:00
Главни судија: Милић Бојан
Помоћни судија 1: Јаковљевић Славиша
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Јанић Драган
КМФ Задругар 2017 - КМФ Миџор 192
04-12-2023 19:00
Главни судија: Божић Ненад
Помоћни судија 1: Рајковић Игор
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Воштић Срећко