Регионална Футсал лига Југ

Изаберите коло:
Сезона:
14. коло Резултати 07.04/10.04.2023
Датум / Време Домаћин Рез. Гост
07.04.2023 00:00 КМФ Балкански : КМФ Долап
07.04.2023 18:30 КМФ Миџор 192 2:3 КМФ Бабушница
07.04.2023 20:30 КМФ Ас 8:4 КМФ Ниш 92
10.04.2023 20:30 КМФ Линдорет 8:6 КМФ Пчиња
Табела
Поз. Тим Ут. Пб. Н. Пр. Дг. Пг. Гр. Бод.
1 КМФ Миџор 192 12 9 1 2 72 42 30 28
2 КМФ Бабушница 12 9 0 3 59 51 8 27
3 КМФ Линдорет 12 7 2 3 86 56 30 23
4 КМФ Пчиња 12 6 0 6 68 65 3 18
5 КМФ Ниш 92 (-1) 12 5 0 7 42 57 -15 14
6 КМФ Ас 12 3 1 8 46 63 -17 10
7 КМФ Долап 12 1 0 11 31 70 -39 3
8 КМФ Балкански 0 0 0 0 0 0 0 0

Нема података за наредно коло.