Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

У-19 Футсал лига - 9. коло
КМФ Калча - КМФ Бор
12-02-2023 15:30
Главни судија: Спасић Владан
Помоћни судија 1: Сотировић Марко
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Николић Саша
КМФ Врање - КМФ Јастребац
12-02-2023 18:30
Главни судија:
Помоћни судија 1:
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Марковић Далибор
КМФ Wинтер спорт - КМФ Гвоздени Пук
12-02-2023 19:30
Главни судија: Миладиновић Душан
Помоћни судија 1: Јовић Братислав
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стојановић Предраг
КМФ Брђанка - КМФ Лесковац
12-02-2023 20:45
Главни судија:
Помоћни судија 1: Стојановић Ивица
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Раденковић Иван