ФСС покренуо кампању прикупљања финансијске помоћи

Фудбалски савез Србије је покренуо велику кампању прикупљања финансијске помоћи здравственом систему, држави и грађанима којој се придружује и ФСРИС, и позива све своје чланове да се придруже борби против вируса COVID-19.

Вест преносимо у целости, а уједно и хуманитарни рачун на који се могу уплаћивати средства.

ФСС ПОКРЕНУО ВЕЛИКУ КАМПАЊУ ПРИКУПЉАЊА ФИНАНСИЈСКЕ ПОМОЋИ ЗДРАВСТВЕНОМ СИСТЕМУ, ДРЖАВИ И ГРАЂАНИМА

Суочени са пандемијом вируса COVID–19, пошасти која је Србију и готово целокупну светску популацију довела у стање опште мобилизације и бриге за сваки људски живот, Фудбалски савез Србије на јучерашњој електронској седници Одбора за хитна питања донео је одлуку да у хуманитарне сврхе донира значајна новчана средства. Тим поводом и запослени у систему Фудбалског савеза Србије издојили су део својих месечних примања, а акцију која је потекла од најужег руководства савеза, значајним средствима ће помоћи и фудбалски репрезентативци Србије. Овом приликом фудбалска организација апелује на све актере који живе од фудбала и за фудбал, да у складу са својим могућностима помогну у борби за Србију против корона вируса. Клубови, играчи, тренери, судије, спонзори, привредници, фудбалски радници…и сви они који желе и могу да помогну, нека покажу јединство и солидарност у тренуцима када је Србији оно најпотребније. Средства могу да уплате на наменски динарски хуманитарни рачун Фудбалског савеза Србије 160 – 406494-78 односно наменски девизни хуманитарни рачун, према инструкцијама са фотографије.

Кампања ће трајати док год буде трајало ванредно стање , а савез ће континуирано обавештавати јавност о висини прикупљених средстава. Први прикупљен износ од 250.000 евра биће дониран Инфективној клиници у Београду за набавку респиратора и медицинске опреме. Настављамо даље….до коначне победе!