ODRŽANA 10.SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA FSRIS

Fudbalski savez Regiona Istočne Srbije održao je danas 10. sednicu Izvršnog odbora. Na bogatom dnevnom redu između ostalog našle su tačke vezane za razmatranje i usvajanje finansijskog poslovanja u protekloj godini, a usvojen je i finansijski plan za 2024.godinu. Konstatovano je da je uprkos velikim ulaganjima kako u kompletnu rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje novih prostorija, takođe i značajnu pomoć klubovima u više navrata, savez pozitivno poslovao u protekloj godini. Ovom prilikom usvojeni su izveštaji o godišnjem popisu, a usvojeni su i kalendari takmičenja mladjih kategorija i ženskih liga.
Na dnevnom redu našli su se i izveštaji sa održanih seminara službenih lica srpske, zonskih i futsal liga, kao i izveštaji o održanim konferencijama klubova koji su usvojeni jednoglasnim odlukama.

 

Usvojena je i odluka da se sklopi saradnja sa Erimom o nabavci zvaničnih lopti FSRIS, sa žigom saveza, kojima će se igrati naredne sezone srpske lige i zone.
Takođe, biće još vrlo lepih novina u srpskoj ligi poput naziva lige na ramenu, zatim highlights kreće već od ove polusezone i azurnije vođenje youtube kanala.
Doneta je jednoglasno i odluka da se udje u proceduru nabavke posebnih pehara za prvaka Srpske lige i pobednika kup takmičenja koji ce biti prelazni.
Odlučeno je takodje da se ovogodišnje finale kupa FSRIS odigra na novom stadionu u Leskovcu.