ОДРЖАНА 10.СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСРИС

Фудбалски савез Региона Источне Србије одржао је данас 10. седницу Извршног одбора. На богатом дневном реду између осталог нашле су тачке везане за разматрање и усвајање финансијског пословања у протеклој години, а усвојен је и финансијски план за 2024.годину. Констатовано је да је упркос великим улагањима како у комплетну реконструкцију, адаптацију и опремање нових просторија, такође и значајну помоћ клубовима у више наврата, савез позитивно пословао у протеклој години. Овом приликом усвојени су извештаји о годишњем попису, а усвојени су и календари такмичења младјих категорија и женских лига.
На дневном реду нашли су се и извештаји са одржаних семинара службених лица српске, зонских и футсал лига, као и извештаји о одржаним конференцијама клубова који су усвојени једногласним одлукама.

 

Усвојена је и одлука да се склопи сарадња са Еримом о набавци званичних лопти ФСРИС, са жигом савеза, којима ће се играти наредне сезоне српске лиге и зоне.
Такође, биће још врло лепих новина у српској лиги попут назива лиге на рамену, затим highlights креће већ од ове полусезоне и азурније вођење youtube канала.
Донета је једногласно и одлука да се удје у процедуру набавке посебних пехара за првака Српске лиге и победника куп такмичења који це бити прелазни.
Одлучено је такодје да се овогодишње финале купа ФСРИС одигра на новом стадиону у Лесковцу.