RUKOVODIOCI FSRIS U ZAJEČARU: OTVARANJE NOVIH PROSTORIJA SAVEZA

Danas su predsednik i potpredsednik FSRIS bili u poseti Zaječaru, obilazeći gradsko fudbalsko područje koje je ispunjeno uzbuđenjem i napretkom. Uz prisustvo potpredsednika Vladana Gašića i gradonačelnika Boška Ničića, nove prostorije gradskog i okružnog saveza su s ponosom otvorene, simbolizirajući novu eru za fudbal u Zaječaru.

Nakon svečanog otvaranja, rukovodioci su se uputili ka novom stadionu koji završava poslednje radove. Stadion obećava da će postati moderno sportsko središte, stvarajući inspiraciju za fudbalske talente i stvarajući bolje uslove za klubove u okrugu.

Potpredsednik Vladan Gašić je izrazio svoje oduševljenje dosadašnjim radom novog rukovodstva FS Zaječarskog okruga, istakavši da će region nastaviti pružati podršku Zaječarskom okrugu i klubovima s tog područja. Uz to, poželeo je klubu Timoku brz povratak na mesto koje mu pripada – savezni rang takmičenja.

Ova poseta je samo jedan od mnogih koraka ka unapređenju fudbalske scene u Zaječaru, a FSRIS je predan pružanju podrške i daljem razvoju sporta u regionu.