РУКОВОДИОЦИ ФСРИС У ЗАЈЕЧАРУ: ОТВАРАЊЕ НОВИХ ПРОСТОРИЈА САВЕЗА

Данас су председник и потпредседник ФСРИС били у посети Зајечару, обилазећи градско фудбалско подручје које је испуњено узбуђењем и напретком. Уз присуство потпредседника Владана Гашића и градоначелника Бошка Ничића, нове просторије градског и окружног савеза су с поносом отворене, симболизирајући нову еру за фудбал у Зајечару.

Након свечаног отварања, руководиоци су се упутили ка новом стадиону који завршава последње радове. Стадион обећава да ће постати модерно спортско средиште, стварајући инспирацију за фудбалске таленте и стварајући боље услове за клубове у округу.

Потпредседник Владан Гашић је изразио своје одушевљење досадашњим радом новог руководства ФС Зајечарског округа, истакавши да ће регион наставити пружати подршку Зајечарском округу и клубовима с тог подручја. Уз то, пожелео је клубу Тимоку брз повратак на место које му припада – савезни ранг такмичења.

Ова посета је само један од многих корака ка унапређењу фудбалске сцене у Зајечару, а ФСРИС је предан пружању подршке и даљем развоју спорта у региону.