SRBIJA ZOVE, ZAJEDNO DO EVROPSKOG PRVENSTVA | FSS POZIVA SVE OSNOVNE ŠKOLE, ŠKOLE FUDBALA I FUDBALSKE KLUBOVE KOJI RADE SA DECOM DO 14 GODINA, DA ORGANIZOVANO DOĐU NA MEČ SA BUGARSKOM, 19. NOVEMBRA U LESKOVCU

Preuzeto: fss.rs

 

Fudbalski savez Srbije poziva sve Osnovne škole, škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta da organizovano dođu na poslednju, odlučujuću utakmicu kvalfiikacija za UEFA Evropsko prvenstvo koju Orlovi igraju protiv Bugarske, na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, u nedelju, 19. novembra, sa početkom u 15 časova.

Dođite da zajedno podržimo reprezentaciju Srbije na putu do Evropskog prvenstva!

Kako do besplatnih karata?

Sve što je potrebno jeste da se predstavnik osnovne škole, fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu koordinatorbf@fsris.org.rs, do subote 18. novembra u podne (12 časova).

Podaci koji su neophodni za dobijanje besplatnih karata:

– Ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva ili više odgovornih punoletnih lica srazmerno broju prijavljene dece)

– Matični broj ili broj ličnog dokumenta odgovornog punoletnog lica

– Kontakt telefon

– Imena i prezimena dece sa obavezno unesenim datumom rođenja

Sve navedene informacije prilikom prijave za utakmicu dostavite u popunjenoj tabeli koju možete preuzeti OVDE.

Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 19.11. ispred ulaza na istočnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Milici Cvetković, koordinatoru za bazični fudbal Fudbalskog saveza regiona Istočna Srbija putem broja 0621484353.

Samo oni koju u potpunosti budu ispoštovali bezbedonosnu proceduru navedenu iznad mogu da pristupe utakmici između Srbije i Bugarske.

Reprezentacija vas zove, zajedno do Evropskog prvenstva!

Spisak dece za utakmicu SRBBUL_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole i klubovi (1)