TRAYAL PONOVO PRVOLIGAŠ!

 

Fudbalski klub Trayal iz Kruševca novi je član Prve lige Srbije. Ovog vikenda spuštena je zavesa na prvenstvenu sezonu 2023/24. Srpske lige Istok, a popularni „gumari“ zabeležili su impresivan učinak kakav se gotovo ne pamti na ovim prostorima.

Žuto-crni su naime zabeležili svih 30 pobeda na 30 odigranih utakmica uz takodje impozantnu gol razliku 84:16. Podatak da je drugoplasirani na tabeli OFK Sindjelić iz Niša osvojio čak 38 bodova manje u odnosu na lidera, dovoljno govori o dominaciji i nadmoći Trayala.

U poslednjem susretu sada već minule sezone Kruševljani su dočekali mladi tim Budućnosti iz Popovca i trijumfovali rezultatom 4:1. Po završetku tog duela, uz vatromet, usledilo je veliko slavlje na gradskom stadionu u Kruševcu, a novi, prelepi pehar prvaku lige, konkretno kapitenu Filipu Gogiću, uručio je predsednik FSRIS Zoran Ignjatović.

Tom prilikom dodeljena je i nagrada fudbaleru Trayala Filipu Djuroviću, najboljem strelcu lige koji je 22 puta zatresao protivničke mreže. Naravno, ekipi prvaka pripale su i medalje, a uručivali su ih uz predsednika Ignjatovića i potpredsednik Miloš Mitrović i Komesar za takmičenje Srpske lige Istok Marko Mihajlović.