ZAVRŠNI TURNIR ŽENSKIH REGIONALNIH SELEKCIJA U-13

Od 21.04. do 24.04.2024 održan je turnir Regiona za devojčice do 13 godina u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Turnir je revijalnog i razvojnog karaktera, te za ovaj uzrast ima za cilj da motiviše devojčice da i u budućem periodu treniraju, ali isto tako da im samo učešće na turniru predstavlja satisfakciju za dosadašnji rad. Najtalentovanije devojčice sa našeg Regiona imale su priliku da odmere snage sa vršnjakinjama iz regiona Zapada, Beograda i Vojvodine, i ostvarile su više nego zapažene rezultate, te su turnir završile sa samo jednim porazom, što je našem Regionu donelo drugo mesto na turniru.
Iako je rezultat u drugom planu, devojke su se istakle zalaganjem na terenu i pokazale su raskošan talenat, te će većina njih u budućnosti biti u konkurenciji za U15.

Sve učesnike turnira pozdravio je selektor U15 reprezentacije Srbije, Aleksandar Petrović, komesar za takmičenje Momčilo Marić, kao i tim menadžer ženskih selekcija Mirela Belužić.

Devojčice sa našeg Regiona vodila je selektor Danijela Bošković, a prisutni su bili i predsednik komisije za ženski fudbal Ivan Mitić, kao i fizioterapeut Nemanja Milenković.