III Футсал лига Исток

Изаберите коло:
Сезона:
10. коло Резултати 09.12-11.12.2023
Датум / Време Домаћин Рез. Гост
09.12.2023 18:30 КМФ Пиргос : КМФ Јагодина
09.12.2023 20:00 КМФ Озрен : КМФ Јастребац
09.12.2023 20:30 КМФ Пирот : КМФ Задругар 2017
10.12.2023 19:30 КМФ Радник : KMF Росуља 2018
11.12.2023 19:30 КМФ Зуфо : КМФ БСК
11.12.2023 21:00 КМФ Брђанка : КМФ Миџор 192
Табела
Поз. Тим Ут. Пб. Н. Пр. Дг. Пг. Гр. Бод.
1 КМФ Јагодина 9 7 0 2 50 40 10 21
2 КМФ Јастребац 9 6 2 1 45 26 19 20
3 КМФ БСК 9 6 0 3 39 32 7 18
4 КМФ Озрен 9 6 0 3 39 43 -4 18
5 КМФ Пирот 9 5 1 3 45 35 10 16
6 КМФ Радник 9 4 0 5 39 36 3 12
7 КМФ Зуфо 9 4 0 5 36 41 -5 12
8 КМФ Брђанка (-1) 9 4 0 5 36 41 -5 11
9 КМФ Пиргос 9 3 1 5 40 50 -10 10
10 КМФ Миџор 192 9 2 1 6 47 42 5 7
11 КМФ Задругар 2017 9 2 1 6 28 44 -16 7
12 KMF Росуља 2018 9 2 0 7 36 50 -14 6
11. коло Наредно коло 16.12
Датум / Време Домаћин Рез. Гост
16.12.2023 00:00 КМФ БСК : КМФ Брђанка
16.12.2023 00:00 КМФ Јастребац : КМФ Зуфо
16.12.2023 00:00 КМФ Јагодина : КМФ Озрен
16.12.2023 00:00 KMF Росуља 2018 : КМФ Пиргос
16.12.2023 00:00 КМФ Задругар 2017 : КМФ Радник
16.12.2023 00:00 КМФ Миџор 192 : КМФ Пирот