Регионална Футсал лига Север

Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

Регионална Футсал лига Север - 8. коло
КМФ Деспот - КМФ Тимок 2013
01-12-2023 19:30
Главни судија: Николић Оливер
Помоћни судија 1: Грујић Милош
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Раденковић Иван
КМФ Копаоник - КМФ Тимакум
01-12-2023 20:30
Главни судија: Миладиновић Душан
Помоћни судија 1: Миладиновић Владица
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Станковић Нинослав
КМФ Расадник - КМФ Бор
04-12-2023 18:00
Главни судија: Ранђеловић Александар
Помоћни судија 1: Бојичић Јован
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Николић Бојан
КМФ Минерс - КМФ Алас 2023
04-12-2023 18:00
Главни судија: Минић Александар
Помоћни судија 1: Веселиновић Младен
Помоћни судија 2:
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Кнежевић Никола