Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

Зона Центар - 30. коло
ОФК Напредак (Ал) - Земљорадник
08-06-2024 17:30
Главни судија: Голубовић Стефан
Помоћни судија 1: Маринковић Душан
Помоћни судија 2: Милосављевић Предраг
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стоиљковић Микица
Наша крила 1936 - ОФК Брзи Брод
09-06-2024 17:30
Главни судија: Милосављевић Владимир
Помоћни судија 1: Вучковић Дарко
Помоћни судија 2: Ранђеловић Александар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Комадинић Александар
Младост (БТ) - Раднички 2020
09-06-2024 17:30
Главни судија: Мијајловић Никола
Помоћни судија 1: Вулић Немања
Помоћни судија 2: Ристић Душан
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стефановић Саша
Цар Константин - Младост (М)
09-06-2024 17:30
Главни судија: Илић Богдан
Помоћни судија 1: Јовановић Александар
Помоћни судија 2: Савић Александар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Милићевић Војкан
Буковик - ОФК Ниш
09-06-2024 17:30
Главни судија: Јовић Братислав
Помоћни судија 1: Нешић Добривоје
Помоћни судија 2: Ристић Петар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стефановић Ненад
Палилулац - Сврљиг
09-06-2024 17:30
Главни судија: Бошковић Александар
Помоћни судија 1: Радосављевић Урош
Помоћни судија 2: Тасић Добривоје
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Стојановић Предраг
Орљане - Пуковац
09-06-2024 17:30
Главни судија: Митровић Душан
Помоћни судија 1: Цекић Алекса
Помоћни судија 2: Јовић Лазар
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Радовановић Филип
Јединство (ГМ) - Морава (ЖТ)
09-06-2024 17:30
Главни судија: Стојанчић Душан
Помоћни судија 1: Милетић Марко
Помоћни судија 2: Младеновић Филип
Четврти судија:
Посматрач:
Делегат: Младеновић Бојан