Изаберите коло:
Сезона:

Делегирање

Српска лига Исток - 9. коло
ГФК Јагодина - Јединство (Пн)
07-10-2023 15:00
Главни судија: Миленковић Р. Милош
Помоћни судија 1: Шароњић Ђорђе
Помоћни судија 2: Милић Марко
Четврти судија: Грујичић Милош
Посматрач:
Делегат: Јовић Дејан
Дунав - Трајал
07-10-2023 15:00
Главни судија: Грујић Милош
Помоћни судија 1: Калезић Стефан
Помоћни судија 2: Станковић Никола
Четврти судија: Бојичић Јован
Посматрач:
Делегат: Којић Горан
ОФК Синђелић - Будућност (П)
07-10-2023 15:00
Главни судија: Маринковић Вељко
Помоћни судија 1: Љубомировић Владимир
Помоћни судија 2: Цветковић Илија
Четврти судија: Ђорђевић Ненад
Посматрач: Ђуровић Зоран
Делегат: Цветковић Предраг
Раднички (С) - Ђердап
07-10-2023 15:00
Главни судија: Милановић Урош
Помоћни судија 1: Милић Јован
Помоћни судија 2: Павловић Мина
Четврти судија: Златановић Данијел
Посматрач: Најдић Дејан
Делегат: Живић Игор
СФС Борац - Јединство 1936
08-10-2023 11:00
Главни судија: Вукадиновић Петар
Помоћни судија 1: Вучковић Михајло
Помоћни судија 2: Михајловић Михајло
Четврти судија: Кликовац Митар
Посматрач:
Делегат: Анђелковић Младен
Раднички (П) - Мешево
08-10-2023 15:00
Главни судија: Мартић Драган
Помоћни судија 1: Милојковић Лазар
Помоћни судија 2: Петковић Петар
Четврти судија: Станковић Мима
Посматрач: Милосављевић Горан
Делегат: Илић Александар
Житорађа - Пчиња
08-10-2023 15:00
Главни судија: Пешић Стефан
Помоћни судија 1: Костић Немања
Помоћни судија 2: Ђорђевић Александар
Четврти судија: Ђорђевић Никола
Посматрач: Илић Спасоје
Делегат: Радуновић Мома
Тимочанин - Власина
08-10-2023 15:00
Главни судија: Милошевић Стеван
Помоћни судија 1: Никодијевић Владимир
Помоћни судија 2: Ћирковић Андријана
Четврти судија: Митровић Немања
Посматрач:
Делегат: Радосављевић Ивица